Ansök om ett användarkonto

Är du verksam dramatiker med minst två professionellt uppförda verk? Då har du möjlighet att få ett konto i DramaDirekt där du enkelt kan publicera dina pjäser och sälja dem i tryckt form eller som pdf. Med ett användarkonto i DramaDirekt är det enklare att nå ut med sin dramatik. Vår katalog används av både teatrar och privatpersoner som vill läsa bra pjäser. Tjänsten är kostnadsfri. Fyll i formuläret ”ladda upp pjäser” här nedan så får du svar så fort vi bearbetat din ansökan.

 

Dramaturger, regissörer, och andra som arbetar med repertoararbete vid professionella teatrar eller frigrupper har möjlighet att få ett konto med fri tillgång till hela vår katalog. Välj ”ladda ner pjäser” här nedanför och fyll i formuläret så hör vi av oss när din ansökan bearbetas. Glöm inte att skriva något om var du arbetar eller på annat sätt motivera din ansökan.

Ansök om medlemskap i DramaDirekt! Observera att du inte behöver medlemskap för att köpa våra pjäser.

Är du en dramatiker som vill publicera dina verk på DramaDirekt eller representerar du en teater eller institution och vill ladda ner pjäser?

Vad är syftet med kontot.

Din e-postadress används som användarnamn och visas inte offentligt.

Minst 8 tecken. Minst ett specialtecken och en siffra.

Bilden måste vara JPG-format och inte mer än 2 MB

Beskriv kort dig själv och dina meriter. Max 300 tecken

Visas offentligt. Skriv hur du helst vill bli kontaktad, t.ex. en egen webbplats, mail eller telefonnummer. Max 150 tecken

Beskriv kort i vilken yrkesroll du söker fri tillgång till våra pjäser. Max 150 tecken

Härmed intygar jag att jag har tagit del av DramaDirekts användar- och personuppgiftspolicy och godkänner den i sin helhet.