Lägg till eller redigera en pjäs

Välkommen till sidan för pjäsredigering. Här kan du lägga till en ny pjäs eller redigera en av dina befintliga. Det gör du genom att fylla i vårt formulär i fem steg. Sedan får du granska hur informationen kommer se ut på hemsidan och om du är nöjd skicka in den till oss för publicering. Varje avsnitt behandlar olika typer av information kring pjäsen, och vi ber dig fylla i så noggrant som möjligt – då blir det lättare att hitta den i vårt söksystem för alla användare. När vi granskat pjäsen kommer den också synas på din profilsida.

Observera att för att pjäsen ska bli godkänd måste den ha haft uruppförande på en professionell scen.

Mot slutet får du ladda upp pjäsen själv i pdf-format. Det är denna pdf som ligger till grund för den tryckta versionen och skickas till tryckeriet. Vi vill att du använder DramaDirekts egna försättsblad som ska sättas först i pdf-en. Den finns att ladda ner här.

OBS. Om pjäsen är publicerad av ett bokförlag kommer inte boken erbjudas till försäljning på DramaDirekt utan bara direkt till de professionella användarna. Om boken har tryckts men du har löst rättigheterna väljer du att inte klicka i ”publicerad på ett bokförlag”.

 

Tips! Ju fler fält du fyller i, desto bättre kommer din pjäs att synas!

Du måste logga in eller registrera dig

Du hittar detta i menyn.